Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecosistem Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Momeala pentru rozatoare
2489 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Indicatii:
Pentru combaterea soarecilor si sobolanilor în spatii închise cu grad ridicat de umiditate ex. locuinte, grajduri si cladiri agricole, cazarmi, magazii, vagoane, containere etc. respectiv în spatii deschise ex. gradini, depozite de deseuri, canalizari, scurgeri de apa, maluri de apa, locuri de depozitare a gunoaielor etc. Se amplaseaza în zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi folosite.

PROBRODIRAT CUB PARAFINAT este o momeala raticida pe baza de anticoagulant, pe suport de cereale maruntite si parafinate. Brodifacoum-ul actioneaza prin blocarea procesului de sinteza a protrombinei si permeabilizarii peretelui vaselor capilare. Moartea survine dupa 48 de ore de la ingerarea momelii.
Momeala contine benzoat de denatonium (bitrex), o substanta foarte amara, care previne consumul accidental de catre alte animale.
Suportul de cereale este tratat termic, pentru combaterea gargaritei cerealelor.
Mod de utilizare:
Se amplaseaza 2-3 cuburi ( recomandat in statii de intoxicare pentru a evita contactul copiilor sau animalelor domestice cu momeala), în mai multe locuri, ferit de accesul copiilor si animalelor domestice, în apropierea cailor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hranire a soarecilor si sobolanilor. Cuburile se reînnoiesc pe masura ce se consuma. În masura în care consumul înceteaza, deratizarea se considera încheiata.

Se poate folosi si pentru monitorizare in sistem HACCP.

Pret: 200.73 Lei
Pret cu TVA: 248.90 Lei
Din Gura in Gura